LİSELERDE İZMİR YOLCUSU BUGÜN BELLİ OLACAK

 BÖLGE FİNALİ 12.00&rsquoDA SARAÇOĞLU STADI&rsquoNDA  İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü&rsquonün düzenlediği liseler arası futbol...

 BÖLGE FİNALİ 12.00'DA SARAÇOĞLU STADI'NDA

 İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği liseler arası futbol turnuvasında Ödemiş grubu maçları bugün tamamlanıyor. Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi ile Kiraz ÇPL final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Kazanan İzmir'deki final grubuna adını yazdıracak.

Ödemiş, Tire, Selçuk ve Kiraz'dan liselerin katılımıyla dört gruptaki klasman maçlarının ardından iki tur üzerinden düzenlenen play-off karşılaşmaları da tamamlandı. Eleme usulü oynanan maçların ardından sıra Küçük Menderes'in şampiyon lisesini belirlemeye geldi.

Ödemiş'ten Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi ile Kiraz'dan Kiraz Çok Programlı Lise bugün saat 12.00'da Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Kazanan ekip bölge şampiyonu olarak İzmir'deki final grubu maçlarına katılacak. İzmir'de 5 takımın katılımıyla tek devreli lig usulü ile gerçekleştirilecek final grubunun ardından il birincisi olacak lise belirlenecek.

Yarı finalde Tire EML'yi 4-1 yenen Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi ile yarı finalde Ödemiş İmam Hatip'i 2-1'le geçen Kiraz Çok Programlı Lise'nin Saraçoğlu Stadı'ndaki mücadelesine öğrencilerin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Okul sporları faaliyetleri ise birçok farklı dalda Ödemiş grup merkezliğinde devam ediyor.

Spor Servisi

Bakmadan Geçme