Lise öğrencilerinden duygulandıran hareket

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kendisinin de yetkilendirilmiş bulunduğu 15 Temmuz Lisesi (Düzce Lisesi) müdür,...

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü kendisinin de yetkilendirilmiş bulunduğu 15 Temmuz Lisesi (Düzce Lisesi) müdür, hoca ve öğrencilerini konuk etti. Daha ilkin Ankara ve İzmir'den dü meslek ile kolektif planlı '100. Yılda Ata'mıza Sözümüz Var' projesi dahilinde Gazi Mustafa Kemal'e yazılan mektupların im durumuna getirilmesi ve kitapta Başkan Özlü'nün de yazısının arsa alması zımnında meydana getirilen ziyarette hissî anlamış olur yaşandı.

İlkokul diplomasını armağan ettiler

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, öğrencilerin namına beşinci sınıf diplomasını armağan etmesi karşısında mutluluğunu dile getirerek meslek yıllarından bahsetti. Öğrencilere kendisinin 6 sene müddet ile o günkü adıyla Düzce Lisesi'nde tahsil gördüğünü henüz sonradan İstanbul'a gittiğini anlatarak ' İstanbul, barındırdığı kültürel refah itibarıyla sizlere iri ulama sağlayacaktır. Sizin de hedefiniz olsun. Eğitiminize en iri başarıyı elde ika hedefiyle bitmeme edin. İstanbul size bu mevzuda aşırı müşterek tomar nesne katacaktır. Orada aşırı müşterek tomar aydın isimle muarefe fırsatınız olabilir, kendinizi hedefleriniz düşüncesince geliştirebilirsiniz' dedi.

'Yeni çocuk belediyeciliği oluşturmamız lazım'

Eğitim yatırımlarına bağlı icra ettiği emek harcamaları eğitimcilerle paylaşan Başkan Özlü, 'Şehrimiz hareket kuşağında arsa alıyor. Göreve başladığımda buradaki 3 okulu taşıdığımızda düet yetişek bitiyordu fakat 23 Kasım'daki hareket ile dünkü okullar eklendi. Düzce bu işi çözen evvel site olacak. Ben bu mevzularda kendimi mesul hissediyorum. Her mevzuda yapacağımız müşterek şeyler bulunduğunu düşünüyorum. Bakın, belediyecilik anlayışı bundan sonradan dünkü çocuk müşterek düzene oturmalıdır. Bu anlayışı başta Düzce'de değiştirmeye başladık. İnsani Gelişmişlik Endeksi diyerek müşterek terim mevcut ve ego bunun nice parametresini bu kentte uygulamaya çalışıyorum, daim baş başa çalışıyoruz. Bu mevzuda değerli olmamız düşüncesince yapmamız müstelzim dü nesne var, metin dirim süresi ve eğitim' dedi.

Düzce'deki okulların yenilenmesi düşüncesince çalışmaların sürdüğünü aktaran Başkan Özlü, Terminalin güneyinde belirlenen 10 bin metrekarelik toprak üstünde nesir edilecek okulun Eski Düzce Lisesi mimarisinin örneği olacağını laflarına ekledi.

Karşılıklı düşünüm alış verişi ile bitmeme fail görüşmede; plan dahilinde ihsanıhümayun düzlük öğrencileri kutlama fail Başkan Özlü, Düzce Belediyesi şekilde yetişek dalında yapılacak değme çeşitli düzenleme ve çalışmaya dayanak noktası vermeye bitmeme edeceklerini belirtti.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme