LİDER TİRE 1922 KIRIKHAN DEPLASMANINDA

Tire 1922&rsquonin liderlik koltuğunda oturduğu Spor Toto 3. Lig 1. Grup&rsquota 16. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak....

Tire 1922'nin liderlik koltuğunda oturduğu Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 16. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Tire 1922, Hatay temsilcisi Kırıkhanspor'a konuk olacak.

Spor Toto 3. Lig'de hafta içi maçlarının ardından heyecan yarın oynanacak maçlarla devam edecek. Arsinspor'un BAY takım olacağı 16. Haftada Kırıkhanspor, lider Tire 192'yi ağırlayacak. Saat 13.00'da Kırıkhan İlçe Stadı'nda start alacak mücadelede Kocaeli bölgesi hakemlerinden Alper Çetin düdük çalacak. Çetin'in yardımcılıklarını Levent Çakır ve Suat Güz yapacak.

Aynı saatte başlayacak maçta Tire'nin 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan BB Erzurumspor, Maltepespor'u konuk edecek. 13.00'daki bir diğer mücadelede Erzin Belediyespor ile Kozan Belediyespor kozlarını paylaşacak.

Zonguldak Kömürspor, iddialı ekiplerden Tekirdağspor'u ağırlarken Altay, Bursa Nilüfer deplasmanında puan arayacak. Ege derbisinde Kızılcabölükspor ile Turgutluspor karşı karşıya gelecek. Gölbaşıspor'un Cizrespor'u konuk edeceği haftada Birlik Nakliyat Düzyurtspor da evinde Silivrispor ile mücadele edecek. Bu maçlar da ilk düdük saat 13.30'da çalacak.

Şampiyon olan ekibin doğrudan 2. Lig'e yükseleceği Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 30 puana sahip Tire 1922 lider durumda bulunuyor. Kırmızı-beyazlıları 29 puandaki BB Erzurumspor, 25 puandaki Kozan Belediye, 22'şer puandaki Zonguldak Kömür, Tekirdağ ve Kızılcabölük takip ediyor.

Başar Uçar

 

Bakmadan Geçme