Lider deplasmanda terliyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta son dört maçını kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştıran Ödemişspor, yarın kritik...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta son dört maçını kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştıran Ödemişspor, yarın kritik bir deplasmana çıkıyor. En yakın takipçisinin iki puan önünde lider durumda yer alan kırmızı lacivertliler, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor'un misafiri olacak. Ahmet Ateş Stadı'nda oynanacak müsabakanın başlama düdüğü, saat 14.00'te çalacak. Karşılaşmayı Onur Yayla yönetecek. Yayla'nın yardımcılıklarını Engin Eyigün ile Hüseyin Aycan yapacaklar. Özge Kanbay ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ortaca'ya şansı tutuyor

Ödemişspor, BAL'da mücadele etmeye başladığı 2015-16 sezonundan beri Ortaca Belediyespor ile aynı grupta yer alıyor. Rakibiyle üç sezonda beş kez karşı karşıya gelen kırmızı lacivertliler, bu maçlardan üç galibiyet, bir beraberlik, bir de mağlubiyetler ayrıldı.

2015-16 sezonunun ilk yarısında rakibini deplasmanda Uğur Kavuk'un tek golü ile geçen Efe, ikinci yarıda sahasında golsüz beraberlik almıştı. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında gol düellosu şeklinde geçen maçta konuk olduğu rakibine 3-2 kaybeden Ödemişspor, bu karşılaşmanın rövanşını Şafak'ın kaydettiği iki golle 2-1 kazanarak almıştı. Bu sezonun yedinci haftasında Ortaca Belediyespor'u Hakan ve Ziya'nın golleri ile 2-1 yenen Ödemişspor, bu maçla birlikte zirveye doğru giden müthiş serisine başlamıştı.

Haber: Şazenuş KESKİN  

Bakmadan Geçme