KUTLU: -BAŞKANLIK DÖNEMİMDE MAAŞIMI EĞİTİME AKTARACAĞIM 

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Terziler Odası&rsquonın 26 Ocak&rsquotaki kongresi öncesi adaylığını açıklayan esnaflardan Ogün Kutlu, gazetemize...

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Terziler Odası'nın 26 Ocak'taki kongresi öncesi adaylığını açıklayan esnaflardan Ogün Kutlu, gazetemize ziyarette bulunarak hedeflerini anlattı.

Ogün Kutlu yaptığı açıklamada, '1967 Ödemiş doğumluyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Terziler Odası Ödemişli terzi, pazarcı, hazır giyim ve tuhafiye işi yapan esnaflarımızı kapsayan bir odadır. Bilindiği gibi de bu seçimler bir bayrak, bir hizmet yarışıdır. Gruplaştırmadan, ötekileştirmeden, kişiselleştirmeden birleştirici ve kucaklayıcı, sevgi ve saygıya dayalı bir kongre olmalıdır. Biz eleştirerek bir yere varılmayacağını çok iyi biliyoruz. Bizler eleştirmek yerine gelecekte neler yapabiliriz onun planlaması üzerine çalışıyoruz.

Odamızın 430 üyesi bulunuyor. 60 üyemiz terzi, 180 üyemiz pazarcı esnafından ve 180-190 arası da dükkn işleten arkadaşlarımızdan oluşuyor. Çalışmalarımız tüm oda üyelerimizin ekonomik, kültürel ve sosyal yönden çağımızın gereklerine uygun bir yapı içerisinde olmaları konusunda yardımcı olmak yönündedir. Tüm üyelerimiz bilmelidir ki yönetim olarak her türlü ihtiyaçlarında daima yanlarında olacağız. Bu süreçte diğer sivil toplum kuruluşlarımızla diyaloglar kurarak gelişmesine katkı sağlayacağız.

Bu vesileyle 26 Ocak pazar günü gerçekleştirilecek olağan kongremize tüm üyelerimizi davet ediyorum. Üyelerimiz beni başkan seçerlerse yapacak olduğumuz işlerin yanı sıra ben kişisel olarak da odama sahip çıkacağım. Üyelerden gelen talep üzerine aday oldum. Seçildiğim takdirde maaşımı almayıp oluşturacağımız bir eğitim fonuna aktaracağım. Üyelerimizin çocuklarının eğitim harcamalarında kullanılmasını sağlayacağım' dedi.

Bakmadan Geçme