KURUCUOVANIN YOLLARI ASFALT SEZONUNA HAZIRLANIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurucuova Mahallesi ve çevresindeki bağlantı yollarında zemin hazırlığını sürdürüyor. Yaklaşık 5 kilometrelik bağlantı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurucuova Mahallesi ve çevresindeki bağlantı yollarında zemin hazırlığını sürdürüyor. Yaklaşık 5 kilometrelik bağlantı yollarında zemin hazırlığının tamamlanmasının ardından asfalt sezonu ile birlikte hemen kaplama yapılacak.

Kurucuova  Mahallesi Çayır Mevkii çevresindeki yolları Ödemiş-Kiraz yoluna bağlayan ve kış aylarında çamur yaz aylarında da toz sorunu yaratan bağlantı yolu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce asfaltlanacak. Genişletilen ve zemin hazırlığı büyük ölçüde tamamlanan bağlantı yolunda asfalt sezonunda kaplama yapılacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Cumhur Şener, Kurucuova'nın asfalt sezonuyla birlikte rahat ulaşıma kavuşacağını belirterek Ödemiş'in farklı bölgelerindeki bağlantı yollarının da öncelikle sağlam bir altyapıya kavuşturulması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

 

'BAĞLANTI YOLLARINI ASFALT SEZONUNA HAZIRLIYORUZ'

Şener, 'Yol çalışmalarında önemli olan zemin hazırlığı. Zemin hazırlığını sağlam yaptığımız takdirde bu yollar uzun yıllar hizmet verebilecek standarda ulaşıyor. Kurucuova'da da öncelikle dolgu çalışmamızı yaptık zemin hazırlığımızı büyük ölçüde bitirdik. Kış şartlarıyla birlikte zemin oturacak. Asfalt sezonunda da gerekli hava koşulları sağlanır sağlanmaz burada asfalt kaplamasını sağlayacağız.

Ödemiş'in pek çok farklı noktasında ihtiyaç duyulan bağlantı yollarını bu şekilde asfalt sezonuna hazırlayıp vakit kaybetmeden gerekli çalışmaları yapacağız. Bağlantı yollarını sağlıklı hale getiren bu çalışmalarımızın yanında üretim yolları için de yeni sezonda çalışmalarımız devam edecek. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, üretimlerine destek vermek üzere çalışıyoruz' dedi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme