KÜÇÜKMENDERESİN DAĞITIMI KRAL DAĞITIM TANITIM ORGANİZASYONDA

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş&rsquote bundan bir süre önce açılan Kral Dağıtım Tanıtım Organizasyon Ödemişlilerin ve Küçükmenderes&rsquoin...

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş'te bundan bir süre önce açılan Kral Dağıtım Tanıtım Organizasyon Ödemişlilerin ve Küçükmenderes'in diğer ilçelerindeki firmalara hizmet vermeye devam ediyor.

Küçükmenderes ilçeleri başta olmak üzere İzmir metropol ilçelerinin de bulunan işletmelerin broşür, insert dağıtımı ile işletmelerin reklam ihtiyaçlarını karşılayan işletme 20 kişilik uzman dağıtım ekibi ile profesyonel işletmelerin tercihi haline geldi.

Yaptıkları iş hakkında bilgi veren işletme sahibi Metin Kıral işlerini en iyi şekilde güven ortamında yaptıklarını söyledi. Kıral şöyle konuştu:

'Ödemiş merkezli olan Kral Dağıtım Tanıtım Organizasyon olarak bölgemizdeki ve İzmir genelindeki firmalarımızın broşür, insert dağıtım işlemlerini yapıyoruz. Bunun yanında işletmelerimizin isteği tüm konulardaki reklam çalışmalarını yapıyoruz. Dağıtım işlemlerinde de firma ile ekibimiz alanları birlikte kararlaştırarak çalışma yapıyorlar. İzmir merkez ilçeleri, Karabağlar, Gaziemir, Torbalı, Ödemiş, Bayındır, Kiraz, Beydağ, Tire gibi ilçelerimiz de hizmet veriyoruz. 20 kişiden oluşan profesyonel ekibimiz ile verimli sonuçların alındığı çalışmalar yapıyoruz. Parasının çöpe gitmemesini isteyen işletmeler bizi tercih ediyor. Bunların yanında stant çalışması, açılış organizasyonlarını da gerçekleştiriyoruz.

Ödemiş'te çalıştığımız firmalarımızın yanında Ödemiş'in ve bölgemizin gazetesi olan Küçükmenderes Bölge Gazetesi'nin dağıtımını da firmamız üstlendi. Küçükmenderes Bölge Gazetesi'nin günlük abone dağıtımını en iyi şekilde yapıyoruz. Bundan sonraki günlerde de dağıtım ağımızdaki işlerimizi en iyi şekilde yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizimle çalışmak isteyen firmalar, esnaflarımız da www.kraltanitim. com'dan bize ulaşabilirler. Herkese hayırlı işler diliyoruz.'   

Bakmadan Geçme