KÜÇÜKMENDERES 19. YAŞ GÜNÜNÜ KOKTEYL İLE KUTLADI

24 Aralık 1997 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemizin 19. yaş günü cumartesi akşamı Palet Restoran&rsquoda düzenlenen...

24 Aralık 1997 tarihinde yayın hayatına başlayan gazetemizin 19. yaş günü cumartesi akşamı Palet Restoran'da düzenlenen kokteyl ile kutlandı.

Her gün bölgenin nabzını yoklayan gazetemizin imtiyaz sahibi Şükran Berber, gazetemizin ortaklarından ve köşe yazarı Mehmet Şahan, genel koordinatörümüz Osman Berber, halen yazan köşe yazarlarımızdan Yaşar Varış, Selim Şahan, Melek Göztepe, Ramazan Ayyıldız ve Nurettin Gönen ile çalışanların yanı sıra, gazetemizin baskısını yapan Efe Ofset Sahibi Metin Dursun ile çalışma arkadaşları ve ailelerin katıldığı gece oldukça renkli geçti.

Merhum başyazarımız Mustafa Erdal'ın fotoğrafı ile başköşede anıldığı gecede gazetemizin 19. yaş günü pastasını imtiyaz sahibimiz Şükran Berber ve köşe yazarımız Mehmet Şahan birlikte kesti.

 

'ONURLU VE ZORLU BİR MÜCADELE'

Gecede bir konuşma yapan gazetemizin genel koordinatörü Osman Berber ilk olarak şubat ayında hayatını kaybeden başyazarımız Mustafa Erdal'ı andı. Küçükmenderes Gazetesi'nin ilk günkü çizgisini koruyarak 19 yıla ulaştığını kaydeden Berber, 'Bizler bugünü anlamak, geleceğe emin adımlar atmak için kendi kendimize kalıp şöyle bir sol omzumuzdan geriye baktığımızda 18 yılda onurlu ve zorlu bir mücadele dönemi görüyoruz. Yola birlikte çıktığımız halde yorulan düşen birçok arkadaşımız oldu. Bunun yanında başyazarımız sayın Mustafa Erdal'ı kaybettik. Ancak gidenlerin yeri boş kalmadı. Sürekli kendini yenileyen, kadrosunu gençleştiren gazetemiz bugünlere geldi. Bugünlere ulaşmamızda elimizi bırakmayan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum' dedi.

Berber, konuşmasına gazetemizin tüm köşe yazarlarına, çalışanlarına ve Efe Ofset'e teşekkür ederek devam ederken, 'Birlikte nice güzel yıllara' dedi. Palet Restoran'daki gece fasıl dinletisi ve ikramlarla devam etti. Gazetemizin çalışanları birbirinden güzel parçalara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.

Bakmadan Geçme