Kooperatifçiliği Antalya’da anlattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Tarım Konseyi işbirliği ile düzenlenen Yerel Yönetimler ve Kooperatifçilik Toplantısı, Atatürk...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Tarım Konseyi işbirliği ile düzenlenen Yerel Yönetimler ve Kooperatifçilik Toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Tire Süt Müstahsilleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük'ün yanı sıra önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Eskişehir İli Mahmudiye Çiftelerhan İlçeleri Süt Üreticileri Birliği Başkanı Güner Özer, Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği-Amesia Kooperatifi Başkanı Güner Arslan konuşmacı olarak katıldı. Toplantıya ilçe belediye başkanları, tarım sektörü temsilcileri, kooperatif başkanları ve üyeleri ile üreticiler de katıldı.

Tire Süt Müstahsilleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük ile Eskişehir İli Mahmudiye Çiftelerhan İlçeleri Süt Üreticileri Birliği Başkanı Güner Özer ve Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği-Amesia Kooperatifi Başkanı Güner Arslan, kooperatifçilik deneyimlerini Antalyalılarla paylaştı. 

Osman Toka

 

Bakmadan Geçme