Kocaeli’deki patlamada yaralanan 3 kişi taburcu oldu, iki kişi entübe edildi

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi silolarında dün patlama meydana gelmiş, 12 kişi yaralanmıştı. Patlamada yaralanan...

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi silolarında dün patlama meydana gelmiş, 12 kişi yaralanmıştı.

Patlamada yaralanan 12 kişiden 3'ünün tedavinin ardından taburcu edildiği, 2 kişinin ise entübe edildiği belirtildi.

Entübe edilen 2 kişi ile beraber toplam 8 yaralının tedavisi Kocaeli'de devam ederken, 1 kişi ise Kartal Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edildi.

Patlama sırasında yaralanıp ardından taburcu olan kamyon şoförü Şükrü Tarık Kara, benzer olayların daha önce olduğunu duyduğunu, fakat kendi gözleriyle görmediğini belirtti.

5 gün önce bölgede bir yangın çıktığı, buğdayların yanarak telef olduğu ve itfaiyenin yangını birkaç günde söndürdüğü iddiasının hatırlatılması üzerine Kara, 'bazen öyle oluyor' cevabını verdi.

Yıllardır aynı işletmede çalıştığını, eskiden ufak tefek olayların yaşandığını fakat bu boyutta bir olaya ilk defa tanık olduğunu belirten Kara, 'Aracımda hasar var. Merak ettim. O nedenle geldim. Göçük altında olan kimseyi görmedim. Yangın öbür tarafta alevlenme oldu. Yıllardır burada çalışıyorum. Eskiden ufak tefek şeyler olmuş ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Böyle büyüğünü ilk defa gördüm' ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme