KIZI KAÇAN BABADAN KIZINA AÇIK ÇAĞRI

 &ldquoDÖNÜN DÜĞÜNÜNÜZÜ DE YAPACAĞIM&rdquo Kerem Karamanlıoğlu – Ödemişli baba Ali Üşenmez (44) evden kaçtığını belirttiği kızı...

 'DÖNÜN DÜĞÜNÜNÜZÜ DE YAPACAĞIM'

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemişli baba Ali Üşenmez (44) evden kaçtığını belirttiği kızı F'ye açık çağrı yaparak geri dönmesini istiyor.

Baba Üşenmez'in ifadelerine göre 15 yaşını dolduran 16'dan gün almaya başlayan F.Ü. internetten tanıştığı Bayındır ilçesinden O.Ç (17) ile sevgili oluyor. Daha sonra bundan 15 gün önce O.Ç. ve ailesi Ali Üşenmez'in evine gelerek kızı F.Ü'yü oğulları O.Ç'ye istiyor.

Baba Ali Üşenmez kızını veriyor ve söz yüzükleri gençlere takılıyor.

Bir hafta aradan sonra kızının evden kaçtığını söyleyen baba Ali Üşenmez kızlarını isteyen ailenin evine gittiğini orada da olmadıklarını belirterek kızının durumuna şüphe ediyor.

Kızına açık çağrı yapan baba Ali Üşenmez kızının bir an önce eve dönmesini sözlüsü ile düğünlerini de zamanı gelince yapacağını belirtiyor.

Ali Üşenmez şunları söyledi: 'Kızım 15 yaşını tamamlamış 16'dan gün alır iken internet üzerinden Bayındır ilçesinden O.Ç. isimli bir genç ile tanışmış. Daha sonra oğlanın ailesi kızımı istemeye geldi. Biz de yaşları tutmadığı halde istedikleri için aileler olarak kabul ettik ve kızımı verdim. Ardından da söz yüzüklerini taktık bu durumdan emniyet yetkililerinin de haberi var. Kızım bir hafta önce ben işteyken evde halası ileydi. Halasına ben dışarı çıkıyorum diye çıkıyor ve bir daha geri dönmüyor. Kızımı isteyen ailenin evine gittim onlar da 'bizim çocuk da yok' dediler. Kızım ile sözlüsünün birlikte kaçtıklarına inanıyorum. Ancak şuan haber alamadığım için çok merak ediyorum. Bu konu Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bayındır İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından biliniyor. Ben kızımın bir an önce evine dönmesini buradan açık çağrı yapıyorum. Dönsünler zamanı geldiğinde düğünlerini de yapacağım. Her şey güzellikle ailelere şüphede merakta bırakmadan çözülecek. Lütfen gelin' 

Bakmadan Geçme