Kırkoluk, yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen Kırkoluk Mesire Alanı, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Bozdağ-Salihli yolu üzerinde bulunan...

Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen Kırkoluk Mesire Alanı, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Bozdağ-Salihli yolu üzerinde bulunan 6000 metrekare alanda düzenlenen Kırkoluk Mesire Alanı, ziyaretçilerin her türlü ihtiyacı göz önünde bulundurularak hazırlandı.

 

Doğa güzellikleri, temiz ve serin havasıyla Ödemişliler kadar çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşların tercih ettiği Bozdağ-Kırkoluk, dünden itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Kırkoluk çeşmesinin bir örneği yapılarak etrafında dinlenme alanları, mescit,  sergi alanları ve otoparkın bulunduğu bir mesire alanı inşa edildi. Yeni alandaki sergi yerleri, kura ile belirlenirken yörede bulunan Arıcılar Birliği, Süt Birliği ve Bozdağ Kalkınma Kooperatifi gibi sivil toplum kuruluşlarına da yer verildi.

 

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 'Bozdağ Mahallemizin en çok ziyaret alan yerlerinden biri olan Kırkoluk mevkiinin karayolu kenarında bulunması ve ziyaretçilerin Kırkçeşme'nin etrafında yöre insanımızın açtığı sergileri ziyaret etmek istemesiyle hem trafik akışında sorun yaşanıyor hem de tehlike arz ediyordu. Yeni bir projeyle Kırkçeşme'nin bir örneği yapılarak ziyaretçilerin rahat ve güvenli bir alanda alışveriş yapması, pazarcı esnafın düzenli bir ortamda sergi açmasını sağlamak için modern bir tesisi hizmete sunduk. Hayırlı olsun' dedi.

 

Haber: Emine Hilal ZORLU

 

 

 

Bakmadan Geçme