Kirazlı öğrencilere ücretsiz yüzme kursu

Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı ekiplerince Kiraz Ortaokulu bahçesinde dev portatif havuzlar kurulacak. Ücretsiz gerçekleşecek kurslar...

Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı ekiplerince Kiraz Ortaokulu bahçesinde dev portatif havuzlar kurulacak. Ücretsiz gerçekleşecek kurslar için Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde kayıtlar yapılmaya başlandı.

Hafta içi her gün iki ay boyunca kursların süreceğini belirten  Kiraz Yerel Hizmetler Şube Koordinatörü Ümit Kazak, 'Okulların kapanması sonrası yaz kursları çerçevesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı'mız ve Kiraz Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü olarak Kiraz'da öğrencilerimize yönelik ücretsiz yüzme kursları düzenliyoruz. Kurslarımız için tesisimiz Kiraz Ortaokulu bahçesinde kurulacak. Vatandaşlarımız şubemize kayıtlarını yaptırabilecek. Kurslarımız hafta içi her gün iki ay boyunca sürecek. Bizlere bu konuda destek veren İlçe Kaymakamımız Onur Titiz'e ve ilçemize her konuda desteğini sürdüren Başkanımız Tunç Soyer'e çok teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme