Kiraz'da programlı anma

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle Kiraz'da Şehit Birol Uysal Meydanı'nda çelenk...

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle Kiraz'da Şehit Birol Uysal Meydanı'nda çelenk koyma töreni düzenlendi, akabinde Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda çeşitli gösteriler yapılarak 15 Temmuz şehitleri anıldı.

Şehit Birol Uysal Meydanı'nda yapılan törene Kiraz Kaymakamı Mustafa Akgül, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kiraz İlçe Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, Kiraz İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Nazmi Dinçer ve Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı başta olmak üzere Kiraz'da bulunan siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum temsilcileri katılım gösterdiler. Etkinlikler, Kiraz Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda devam etti. Burada okul öğrencileri, günün anlam ve önemini anlatan oyunlar sergileyip şiirler okudular.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, '15 Temmuz darbe girişiminde demokrasi nöbetlerini değerli Kiraz halkıyla tutarak ülkemizde birlik ve beraberliğin sağlanması için üzerimize düşeni yapmıştık. Bu kez aradan geçen bir yıldan sonra değerli şehitlerimizi anmak için de etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme