Kiraz'da Gençlik Festivali

İzmir büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer'in talimatıyla Kiraz'da gençlik festivali düzenledi. Festivale Kiraz halkı büyük ilgi gösterildi....

İzmir büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer'in talimatıyla Kiraz'da gençlik festivali düzenledi.

Festivale Kiraz halkı büyük ilgi gösterildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler ekibi Kiraz'a gelerek halka aktiviteler hazırladı. Genç İzmir Tiyatro Topluluğu gün boyu çocuklara yönelik pandomim gösterileri düzenledi.

Saat 15.00'da başlayan Barista kahve atölyesi etkinliğinde halk ve Kirazlı gençler ücretsiz kahve ve kurabiye ikramından faydalandı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin uzun süredir devam ettirdiği Gezici Kütüphane projesi de Kiraz'daydı. Kiraz halkına ücretsiz kitaplar dağıtıldı. Kiraz Cem Yazan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinde kurulan etkinlik alanında gençlere yönelik spor aktiviteleri düzenlendi. Masa tenisi, ayak voleybolu ve futbol aktiviteleriyle gençler eğlencelerine devam etti.

Kiraz' da Grup Gündoğarken rüzgarı

Gecenin ilerleyen saatlerinde Grup Egehane ile başlayan halk konseri, vatandaşların dansları eşliğinde sürdü. Grup Gündoğarken sahneye çıktığı andan itibaren Kiraz halkı bir an bile yerlerine oturmayıp şarkılarına eşlik etti. Büyük coşkuyla karşılanan Grup Gündoğarken sahneden ayrılırken İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ve Kiraz halkına bu güzel gece için teşekkürlerini iletti.

Gecenin son etkinliği olan DJ Özgür Güler performansı ile gençler eğlencelerine devam etti.

Gecenin sonunda İzmir Büyük Şehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Ümit Kazak; ''Bu ve bunun gibi etkinlikler Kiraz halkına mutluluk ve huzur katıyor. Tunç Soyer'e Kiraz halkı adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Özcan ÇETİN

 

Bakmadan Geçme