Kına ve düğün bir arada

Önceki akşam Kültürpark karşısındaki Ödemiş Belediyesi Düğün ve Nikah Salonu'nda hem kına gecesi hem de düğün...

Önceki akşam Kültürpark karşısındaki Ödemiş Belediyesi Düğün ve Nikah Salonu'nda hem kına gecesi hem de düğün merasiminin bir arada yapıldı. Ödemişli Orla ailesi ile Kütahya'dan Ödemiş'e gelerek kız alan Tural ailesinin muhteşem düğün merasimini gecesini Zehri Sultan Kına Organizasyonu gerçekleştirdi.

Zehri Sultan Kına Organizasyon'un sahibi Zehra Yalçınkaya, gecenin mutlu çifti gelin adayı Büşra ile damat adayı Ahmet için özel bir düğün ve kına organizasyonunu hazırlarken gecenin organizasyonunda 12 kişilik bir grup da genç çifte eşlik ettiler. Zehra Yalçınkaya'nın davul çalmasının yanı sıra 12 kişilik grupta yer alan kızlar ise hep birlikte kaşık oyunu, Roman havası ve birçok yöresel oyuna imzalarını attılar.

Zehri Sultan Kına Organizasyon'un sahibi Zehra Yalçınkaya, 'Ödemiş'te kına ve düğün gibi birçok organizasyonda salona kurduğumuz özel malzemelerle nostaljik düğün ortamı gerçekleştirerek işimizi en güzel bir şekilde yapıyoruz. Özellikle Orla ve Tural ailelerinin kına ve düğün merasimlerinin aynı anda gerçekleştiği akşamda 12 kişilik ekibimizle mutlu bir düğün yaşamasına katkıda bulunduk' dedi.

İstanbul Adliyesi çalışanlarından Ahmet Tural ve Kütahya'dan gelen ailesi, Ödemiş'in örf ve adetlerinin yaşatıldığı düğünde son derece eğlenirlerken hareketli parçalar, dans müzikleri, takı merasiminin yanı sıra bayan orkestra grubunun müzikleri eşliğinde çekilen halay ile gecenin kapanışı gerçekleşti.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme