“Kılıçdaroğlu’nun ekibi İstanbul’u kaybedecek”

14-28 Mayıs seçimlerinden sonra CHP içerisinde tartışma ve rekabet ortamı devam ediyor. Seçimleri Millet İttifakı’nın kaybetmesinin...

14-28 Mayıs seçimlerinden sonra CHP içerisinde tartışma ve rekabet ortamı devam ediyor. Seçimleri Millet İttifakı'nın kaybetmesinin üzerine bölünmeler başlamış, iki hizip ön plana çıkmıştı.

Gazeteci Altan Sancar, sosyal medya platformu Twitter'da yaptığı paylaşımda, mevcut yapı ve kadrolarla devam etmeyi savunan ve Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki grubun, İstanbul'da üstünlüğünü kaybedeceğini belirtti. Ankara'da ise durumun bunun tam tersi olduğunu belirten Sancar, bu bölgede ise kadrolarda ve yapıda köklü bir değişikliğe gidilmesi gerektiğini savunan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu liderliğindeki grubun temsilcilerinin daha güçsüz olduğunu belirtti.

Sancar, yaptığı paylaşımda 'CHP'nin yarınki kongreleri öncesi öyle görünüyor ki Kılıçdaroğlu'nun ekibi İstanbul'da çoğunluk sağlayacak ilçeleri elinde tutamayacak. Ankara'da ise tersine değişimciler geride görünüyor.' ifadelerini kullandı.

CHP'nin yarınki kongreleri öncesi öyle görünüyor ki Kılıçdaroğlu'nun ekibi İstanbul'da çoğunluk sağlayacak ilçeleri elinde tutamayacak. Ankara'da ise tersine değişimciler geride görünüyor.

— Altan Sancar (@altansancarr) August 12, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme