KERTİŞ, YEREL MEDYAYI UNUTMADI

 Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla muhabirimiz ve DHA Bayındır muhabiri Mehmet...

 Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla muhabirimiz ve DHA Bayındır muhabiri Mehmet Akif Avşar'ın ve Bayındır Belediye Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı Serhan Adıgüzel'in gazeteciler gününü kutladı.

'Gazetecilerin halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında çok önemli katkıları vardır' diyen Bayındır Belediye Başkanı Kertiş, 'İlçemizde tarafsız ve doğru haber yapan genç ve dinamik arkadaşımız Mehmet Akif Avşar'ı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Basın mesleği kamuoyu adına çok önemli bir mihenk taşıdır. Basın, toplumdan bağımsız çalışamaz; gazeteci bir toplumun gözü ve kulağı ve dilidir. Bu anlamda tüm basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyorum' dedi. Kertiş, başkanlık makamında misafir ettiği Avşar ve Adıgüzel'e çiçek takdim etti.

Mehmet Sulu

 

Bakmadan Geçme