Kepez'in mobil hizmetleri Gazipaşa'da

Kepez Belediyesi'nin seyyah dokunmabana ve delik tarama hizmeti verici Mobil Sağlık Merkezi ile bebek ve gençlere...

Kepez Belediyesi'nin seyyah dokunmabana ve delik tarama hizmeti verici Mobil Sağlık Merkezi ile bebek ve gençlere bilgelik haiz Bilim ve Teknoloji Tırı, Aksek, İbradı, Gündoğmuş, Manavgat ve Alanya'dan sonraları Gazipaşa'da hizmet veriyor.

 

Kepez Belediyesi'nin Mobil Sağlık Merkezi delik tarama ve dokunmabana tarama hizmetiyle, Bilim ve Teknoloji Tırı da bebek ve gençleri bilimin değişik yönleriyle buluşturuyor. Kepez'in mobil hizmetleri Aksek, İbradı, Gündoğmuş, Manavgat ve Alanya'dan sonraları Gazipaşa'da hizmet veriyor. Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı'ndaki Mobil Sağlık Merkezi'ndeki delik sağlığı taramasında, delik hile ölçümü ve delik tansiyonu, dokunmabana taramalarında; emcek (40-69 yaş), karın ağzı (30-65 yaş) ve bumbar kanseri (50-70 yaş) taraması gerçekleştiriliyor. Gazipaşa'da Kepez'in Bilim ve Teknoloji Tırı'da bebek ve gençleri bilgelik ve teknolojiyle buluşturdu. Bilim ve Teknoloji Tırı'nda; yenilenebilir erke kaynakları, mıknatısi alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve mevhum realite uygulamaları, bileşimli zeka, izohips, astronot, akıl dalgaları, İha arazi istasyonu, Hologram teknolojileri arazi alıyor.

 

Kepez Belediyesi'nin seyyah dokunmabana ve delik tarama hizmeti verici Mobil Sağlık Merkezi ile bebek ve gençlere bilgelik aşılayan Bilim ve Teknoloji Tırı, gelecek günlerde de seyyah hizmetlerini kaymakamlık kaymakamlık sürdürecek.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme