Kepçe geldi dükkanlar kapandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İZSU eliyle yürüttüğü Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda alt ve üst yapının yenilenme çalışmalarıdevam ediyor....

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İZSU eliyle yürüttüğü Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda alt ve üst yapının yenilenme çalışmalarıdevam ediyor. Çevredeki esnaf, çalışmaların yalnızca gece saatlerinde yapılması nedeniyle işlerin yavaş yürüdüğünü aktardı. Geçtiğimiz gün ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kemeraltı'nda çalışmaların devam ettiği sokakta bazı işyerlerinin geçici olarak çalışmalar nedeniyle kapatıldığı gözlemlendi. Nedeni ise müşterilerin yol kapalı olması nedeniyle dükkanlara girememesi olduğu öğrenildi.

ESNAF ŞİKAYETÇİ 

Yeniizmir.com internet sitesinden Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre, çevre esnafı yol yapımının sadece akşamları değil vardiya halinde gündüzleri de devam etmesi gerektiğini dile getirdi. Çarşıda yoğun saatlerde iş makinesinin yer aldığı alanda yolun kilitlendiği ve vatandaşların zor dakikalar yaşadığının altını çizdi.

İsmini vermek istemeyen bir esnaf ise 'Durumdan çok rahatsızız. Kışın su basmaması için gerekli ama çalışmalar çok yavaş ilerliyor. En çok iş yapmamız gereken dönemde bu çalışmalar işlerimizi azalttı. Çalışma bittikten sonra açılan çukur kapatılsa bile etraf toz toprak' dedi.

Bakmadan Geçme