Kaymakçı karpuzu hareket getirdi

Lezzeti ve fiyatının uygunluğu ile her zaman tüketiciler tarafından tercih edilen Kaymakçı karpuzu, piyasaya çıkmasıyla birlikte...

Lezzeti ve fiyatının uygunluğu ile her zaman tüketiciler tarafından tercih edilen Kaymakçı karpuzu, piyasaya çıkmasıyla birlikte yine vatandaşın ilgisiyle karşılaştı. 

Kaymakçı'nın eski belediye başkanı ve Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Halil Güler, Kaymakçı karpuzu ile piyasaya renk geldiğini dile getirerek, 'Kaymakçı karpuzu sonradan çıkıyor ama en lezzetli karpuz olarak da piyasadaki yerini alıyor. Fiyatı da bir hayli uygun.  Şu anda toprak altı fiyatı kilo 60-70 kuruş toptan, normalde ise satılan karpuzların kilo fiyatı 1 lira civarındadır. Hiçbir tür, Kaymakçı karpuzunun yerini asla tutamaz. Kaymakçı karpuzu sadece burada değil, aynı zamanda Türkiye genelinde tüketiciler tarafından tercih edilen bir lezzet olarak tüketiliyor. Kaymakçılı çalışkan üreticilerimizin ürettiği bir ürün biterken hemen diğeri yetişiyor.  Üreticilerimizi gönülden kutluyorum' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme