Kayıp kadın, Balçova'da bulundu

Ödemiş'te günlerdir kayıp olan 50 yaşındaki zihinsel engelli Fikriye Aygün, Balçova ilçesinde bulundu. Engelli şahıs, bir...

Ödemiş'te günlerdir kayıp olan 50 yaşındaki zihinsel engelli Fikriye Aygün, Balçova ilçesinde bulundu. Engelli şahıs, bir süre Basmane Garı'nda eve gitmemek için direndi, daha sonra ise ikna edildi. 
 

Bozcayaka Mahallesi'nde yaşayan zihinsel engelli Fikriye Aygün, 2 Temmuz Pazartesi günü en son görüldüğü Ödemiş Askerlik Şubesi Başkanlığı yanından kaybolmuştu. Fikriye Aygün'ün kaybolmasının ardından kendisinden haber alamayan eşi Ali Aygün ile Bozcayaka Mahalle Muhtarı Halil Körük, Ovakent Jandarma Komutanlığı'na giderek kayıp müracaatında bulunmuşlardı. Aradan geçen saatler ve günlere rağmen 50 yaşındaki kadından haber alınamazken aileye sevindirici haber polisten geldi. Aygün, Balçova'da bulundu ve daha sonrada ilçeye gelen aileye teslim edildi. 
 

Aygün'ün Ödemiş'ten İzmir'e trenle gidebileceği tahmin edilirken aile, Ödemiş ilçesinden bir hasta nakil ambulansı istedi. Aileye buradan olumsuz yanıt gelince Ödemiş Belediyesi'ni aradı ama belediyede yaşlı kadına araç göndermedi. Yaşlı kadın, bulunmasının ardından ise bir süre Ödemiş ilçesine gitmemek için Basmane Garı'nda oturdu. İlçeye gitmemek için birkaç saat direnen Fikriye Aygün, daha sonra ise ikna edilerek aile aracılığıyla Ödemiş'e gönderildi. 

 

Haber: Emine Hilal ZORLU

Bakmadan Geçme