KAYIP ASKER BEYDAĞ DA ORTAYA ÇIKTI

İzinli olarak geldiği Beydağ&rsquodan vatani görevini yaptığı İstanbul&rsquoa dönüş için yola çıkan ancak İzmir otogarında ortadan...

İzinli olarak geldiği Beydağ'dan vatani görevini yaptığı İstanbul'a dönüş için yola çıkan ancak İzmir otogarında ortadan kaybolan Beydağlı Erkan Başoğlu´nun otogarda sabahladıktan sonra Beydağ´a döndüğü ortaya çıktı.

Çarşamba akşamı askerlik görevini yaptığı İstanbul´a dönmek için Ödemiş´ten yola çıkan ancak İzmir otogarında otobüsten inip kayıplara karışan Erkan Başoğlu, edinilen bilgilere göre o geceyi otogarda geçirdikten sonra sabah saatlerinde Beydağ´a dönüş yaptı.

Cumartesi günü öğle saatlerinde Beydağ´ın Eğridere Mahallesi´ndeki evlerinin yakınlarında koyun otlatan babası Muzaffer Başoğlu tarafından fark edilen Erkan Başoğlu, hemen ifade işlemleri için babası, amcası ve kardeşleriyle birlikte Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne geldi.

Sağlık kontrolünden geçirilen Başoğlu´nun amcasının kızının düğününe katılmak için Beydağ´a dönüş yaptığı öğrenildi.

İki gün boyunca İzmir´de Erkan´ı aradıklarını söyleyen amca Hüseyin Başoğlu, ´23 günlük izni biten Erkan, İzmir´de amcasının kızının düğününe katılmak istemiş. Otobüsten inip geceyi otogarda geçirmiş. Sabahına da önce Ödemiş´e sonra Beydağ´a gelip gizlenmiş. Babası evlerinin yakınında koyun otlatırken Erkan´ı görmüş. Keşke böyle bir şey yapmasaydı. Hepimizi çok korkuttu. Ödemiş´te gerekli işlemler yapıldı. İstanbul´daki komutanlarıyla görüştük, firari duruma düşmediğini söylediler. Pazar akşamı yeniden kışla yoluna düşecek. Askerlik görevinin kalan 5 aylık dönemini sağ-salim bitirip aramıza dönmesini diliyorum. Çok zor iki buçuk gün yaşadık´ dedi.

Bakmadan Geçme