Katliam teşebbüsü! Yeni Mahalle’de 17 köpeği ağaca astılar

Hayvan severlerin köpek beslemesi yaptığı mesire alanında 17 adet köpek ağaca asılmış halde bulundu. Ankara Yenimahalle'de...

Hayvan severlerin köpek beslemesi yaptığı mesire alanında 17 adet köpek ağaca asılmış halde bulundu. Ankara Yenimahalle'de gerçekleşen akıllara durgunluk veren olayın sorumluları aranıyor. Hayvan severlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekibi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri inceleme başlattılar.

Yeni Mahalle'de yer alan bir mesire alanında ağaca asılan 17 köpekten 14'ü ekiplerin de yardımıyla canlı olarak kurtarıldı. Üç adet Köpek ise Telef Oldu.

Bakanlar Kurulu tarafından yürütülen Hayvanları Koruma Kanunu'nun birden fazla maddesine aykırı olan suçun failinin arama çalışmaları hakkında henüz paylaşılan bir bilgi yok. Bölgeyi görüntüleyebilen bir mobese ya da foto kapan olup olmadığı konusunda bilgi paylaşımında bulunulmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Mahalle Belediyesinin ise, olayın gerçekleştiği mesire alanında güvenliği arttırmak amacıyla alacağı önlemler merak konusu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme