Karşıyaka’da Motosiklet-Otomobil Kazası Sonucu Motokurye Hayatını Kaybetti

Kaza, Hasan Ali Yücel Bulvarı’nda saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mavişehir istikametinden Karşıyaka...

Kaza, Hasan Ali Yücel Bulvarı'nda saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mavişehir istikametinden Karşıyaka istikametine seyir halindeki E.D. yönetimindeki 35 ERD 88 plakalı otomobil ile kavşaktan yola çıktığı iddia edilen Şafak Görkem Yeniay'ın kullandığı 35 BNN 247 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü yolda sürüklenirken, otomobil ağaca çarptı ve hava yastığı devreye girdi.

Kazayı görenlerin hemen polis ve sağlık ekiplerine ihbarı üzerine, olay yerine ekipler sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü ve hafif yaralı olan otomobil sürücüsünü ambulanslarla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşıdı.

Ne yazık ki, motosiklet sürücüsü Şafak Görkem Yeniay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Yeniay'ın bir yemek sipariş firmasında motokurye olarak çalıştığı öğrenildi. Diğer yandan, aynı hastanede tedavi gören otomobil sürücüsü E.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza sonrası araçların kaldırılmasıyla birlikte trafik normale dönerken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İHA

Bakmadan Geçme