KARDEŞLER ANAOKULUNDAN KIZILAYA YARDIM KAMPANYASI

Ödemiş Yanbastı Kardeşler Anaokulu&rsquonda düzenlenen yardım kampanyasında toplanan malzemeler, Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi&rsquone teslim edildi. Yanbastı...

Ödemiş Yanbastı Kardeşler Anaokulu'nda düzenlenen yardım kampanyasında toplanan malzemeler, Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi'ne teslim edildi.

Yanbastı Kardeşler Anaokulu'nda Müdür yardımcısı Mehmet Ali Dinçay, 5 Yaş A sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Ziynet Kelebek ile 5 Yaş B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Duygu Bağçivan'ın öncülüğünde tüm okulda Türk Kızılayı´na yardım kampanyası düzenlendi. Yardım kampanyasında toplanan malzemeler Türk Kızılayı yardım toplama merkezine minik öğrenciler tarafından teslim edildi.

Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi yetkilileri ayrıca minik öğrencilere Türk Kızılayı'nı anlattı. Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi yetkilileri, 'Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi olarak sadece doğal afetlerde değil, bölgemizde mağdur olan her vatandaşımıza yardım eli uzatmayı görev kabul etmekte ve yaralarını bir nebze de olsa sarmaya çalışmaktayız. Türk Kızılayı olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz' denildi.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme