KARAKAŞTAN İNDİRİMLİ VE KALİTELİ AKARYAKIT SÖZÜ

 Başar Uçar – Ödemiş Şoförler Odası Başkan Adayı Halil Karakaş, belde ve köylere çalışan dolmuşçularla bir...

 Başar Uçar – Ödemiş Şoförler Odası Başkan Adayı Halil Karakaş, belde ve köylere çalışan dolmuşçularla bir araya gelmeye devam ediyor. Her geçen gün artan akaryakıt fiyatları ve diğer maliyetlerle savaşan dolmuşçuların sorunlarını iyi bildiğini anlatan Karakaş, projeleri arasında oda üyesi esnaflara kaliteli ve indirimli akaryakıt temini olduğunu söyledi.

Ödemiş'te çevre ilçeler, köyler ve beldeler ile birlikte büyük bir yolcu taşımacılığının söz konusu olduğunu ifade eden Halil Karakaş, yönetim kuruluna aday isimlerle birlikte şoförlere projelerini anlattı ve destek istedi.

Karakaş, 'Eskiden köy ve beldelere taşımacılık 27 kişilik araçlarla yapılırken şimdi 16 kişilik araçlara indi. Bunun da sebebi artan akaryakıt ve bakım masrafları. Esnafımızın bu noktada sıkıntıları var. Bölgemizde cumartesi günleri yoğun bir taşımacılık faaliyeti oluyor. Diğer günlerde esnafımızın yaşadığı sıkıntıları iyi biliyoruz. Bu noktada özellikle ucuz ve kaliteli akaryakıt temini konusunda çalışma yapacağımızın sözünü veriyoruz. Bunun yurdumuzda çok sayıda örneği var. Lastik ve akü konusunda da anlaşmalar ile oda üyesi esnafımızın avantaj sahibi olmasını sağlayacağız.

Oda üyelerimizin sigortalarını odada keseceğiz. Oda üyesi esnafımız ruhsatıyla odaya gelecek sigorta işinin takipçisi biz olacağız. Bu sayede oda üyesi esnaflarımıza %10-15'lik bir indirim sağlayacağız.

Ayrıca yeni otogar konusunda haliyle belde ve köy dolmuşçularımızın soru işaretleri var. Biz bu noktada dolmuşçularımızın mevcut bulundukları yerden ya da şehir merkezine en yakın noktadan hizmetlerini sürdürmelerini sağlayacağız. Bu konunun da takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz. Hamamköy'den, Kaymakçı'ya, Bozdağ'dan Horzum'a kadar çalışan tüm şoför arkadaşlarımızın hizmetinde olmak, onların da katılımıyla bir yönetim sergilemek adına bu yola çıktık' diye konuştu.

Bakmadan Geçme