KARABIYIK MARKETTEN TİREYE 2.MAĞAZA

ZEKERİYA KARABIYIK: &ldquoHEDEFİMİZ BÖLGEDE 5 MAĞAZA DAHA&rdquo Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş&rsquoin yerel işletmesi Karabıyık Marketçilik Gıda...

ZEKERİYA KARABIYIK: 'HEDEFİMİZ BÖLGEDE 5 MAĞAZA DAHA'

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş'in yerel işletmesi Karabıyık Marketçilik Gıda Tarım ve Tarım Ürünleri Hayvancılık Anonim Şirketinden Tireye ikinci Karabıyık Market şubesi açıldı.

Dün saat 16.00'da Tire Fatih Caddesi Turgut Özal Bulvarında yapılan açılış törenine İzmir Başsavcı vekili Emin Atik, Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ak Parti eski Ödemiş ilçe başkanı Ali Hadim, daire müdürleri ve birçok davetli katıldı.

Ak Parti eski Ödemiş İlçe Başkanı milletvekili adayı Ali Hadim'in açılış duasının ardından başlayan açılış töreninde ilk olarak Karabıyık Marketçilik Gıda Tarım ve Tarım Ürünleri Hayvancılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karabıyık yaptı.

Karabıyık, 'Geçtiğimiz günlerde komşu ilçemiz Tire'de ilk şubemizi açmıştık. Bugün nasip oldu Tire'de ikinci şubemizi sizlerin katılımı ile açıyoruz. Toplam olarak baktığımızda bugün açacağımız bu şubemiz Karabıyık Marketin 15.şubesidir. Bundan sonraki günlerde Bayındır ve Kiraz ilçelerimiz de dahil olmak üzere 5 mağaza daha açma hedefimiz var. Bugün Tire'de, Tirelilere iki şubemiz 15 kişilik ekibiz ile hizmet veriyoruz. Bugüne kadar bizleri tercih eden herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Karabıyık ailesi olarak halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bugün açışımıza gelen gelemeyen herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

Başsavcı Emin Atik, 'Karabıyık Market küçükmenderes bölgesinde başta Ödemiş'ten başlamak üzere kendisini ve kalitesini ortaya koyarak yoluna devam etmekte. Bugün Tire'de ikinci genelde 15.şubesini açıyor. Yıllardır dillendirilen Ödemiş, Tire tatlı rekabetini de kırmış ve vatandaşımıza hizmet etmiş oluyor. Bundan sonraki günlerde de gerek Tire'de, gerekse yine komşu ilçelerde yeni mağaza hedefleri var. Ben Tire'ye bu şubenin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Karabıyık ailesine başarılar diliyor, çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum' dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesilerek mağaza gezildi.

Programın sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.  

Bakmadan Geçme