KARABIYIK MARKETTEN 23 NİSAN ÇEKİLİŞİ

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş&rsquote 13 ayrı şubesi ile hizmet veren Karabıyık Market 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş'te 13 ayrı şubesi ile hizmet veren Karabıyık Market 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Viking Temizlik ürünleri ile hediye çekilişi programı hazırladı.

Karabıyık Market Kanguru Şubesinde yapılan çekilişte 13 ayrı şube için 4 ayrı çekiliş yapıldı. Çekilişlerde talihlilere saç şekillendirme makinesi, kahve makinesi, tost makinesi ile çaycı makinesi hediye edildi. Ayrıca 13 şube için tek yapılan çekilişte bir adet cep telefonu da verildi.

Karabıyık Marketler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karabıyık, 'Ödemiş'te biz, müşterilerimiz, çalışanlarımız ile büyük bir aileyiz. Şubelerimiz bugün 13 ayrı noktada hizmet veriyor. Bu hizmetlerimizi müşterilerimizin teveccühü çalışanlarımızın özverisi ile yapıyoruz. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi Allah'tan rahmet diliyorum. Böyle özel bir günde bizde Karabıyık Market ve Viking Temizlik ürünleri firmamız ile ortaklaşa Kanguru şubemizde çekiliş düzenledik. Müşterilerimiz arasında talihliler ödüllerini kazandıkları şubelerimizden temin edecek iyi günlerde kullanmalarını diliyorum. Ayrıca bugün Regaip kandilini icra ediyoruz. Tüm Müslüman leminin kandilini kutluyorum' dedi.

Programa Viking firması Bölge Müdürü Murat Bayattürk ile bölge sorumlusu Muammer Karademir'de katıldı.    

Bakmadan Geçme