KARABIYIK MARKET 19 MAYISTA GENÇLERE 26 BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Ödemiş&rsquote marketçilikte marka haline gelen Ödemiş&rsquoin yerel işletmesi Karabıyık Market milli bayramlarda etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor....

Ödemiş'te marketçilikte marka haline gelen Ödemiş'in yerel işletmesi Karabıyık Market milli bayramlarda etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında da ödüllü yarışmalar yapan Karabıyık Market bir günde toplam 26 bisiklet hediye etti.

Karabıyık Market Hastane şubesi önünde yapılan program çekiliş ile başladı. Parex Temizlik ürünlerinden 10 TL'lik alış veriş yapan müşteriler çekilişe girmeye hak kazananlar oldu.

13 şubenin her biri için 2'şer adet bisiklet çekişi sonunda 26 bisiklet sahiplerini buldu.

Karabıyık Market A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karabıyık, 'Ödemiş'te 13 şubemiz ile hemşerilerimize hizmet vermeye devam ederken sosyal sorumluluk projelerimizi de sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün vatanımızın kurtuluşunun başladığı gündür. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkarak kurtuluş meşalesini yakmış ve bugünü de gençlerimize armağan etmiştir. Bu önemli günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize rahmet ve minnet ile anıyorum. Karabıyık Market bu sefer her şubesi için 2 bisiklet çekilişi yaptı ve 26 bisikletimiz sahiplerini buldu. Bizler gençlerimizi seviyoruz gençlerimizin geleceğimiz olduğunu çok iyi biliyoruz. Gençlerimize okul hayatlarında da başarılar diliyoruz. Bisiklet hediye etmemizin bir başka nedeni de sporu da destekleyen bir firmayız. Gençlerimiz bisikletleri ile enerjilerini atacak sporlarını da yapmış olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun' dedi.

Programa Parex Temiz Ürünleri Bölge Müdürü Seval Yılmaz ile Satış Yöneticisi Mustafa Lida'da katıldı.

 

 

Bakmadan Geçme