KADIOĞLU BETONDAN SONRA MEKANİK FİRMASINI DA AÇTI

Ödemiş ve küçükmenderes bölgesinde Kadıoğlu yapı Mühendislik A.Ş. olarak Kadıoğlu Beton hizmetinden sonra Kadıoğlu Mekanik firmasını...

Ödemiş ve küçükmenderes bölgesinde Kadıoğlu yapı Mühendislik A.Ş. olarak Kadıoğlu Beton hizmetinden sonra Kadıoğlu Mekanik firmasını da açtı.

Kadıoğlu Beton olarak hizmet veren Kadıoğlu Beton İşletme sahibi Ahmet Kadıoğlu'nun kuzeni Ahmet Kadıoğlu, Kadıoğlu mekanik firması olarak hizmet verecek.

Adnan Menderes Bulvarında düzenlenen açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ak Parti Milletvekili adayı Ali Hadim, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir, iş adamları, müteahhitler, banka temsilcileri ve birçok Ödemişli katıldı.Açılışta ilk olarak Ak Parti Milletvekili adayı Ali Hadim Kuran-ı Kerim okudu.

Açılış konuşması yapan Başkan Mahmut Badem, 'Ödemiş'e, Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlayan kendi iş alanlarında kalite getiren Kadıoğlu firmasına Ödemişliler adına teşekkür ediyorum. Kalite rekabeti, rekabet ise kaliteyi getirir düşüncesi ile Ödemiş'te sektörün daha kaliteli olacağına inanıyorum. Ödemiş ekonomisine verilen katkıda çok önemlidir. beton firmasından sonra inşaat malzemeleri mekanik firması da büyük katkı sağlayacak. Hayırlı uğur olsun. Bol kazançlar diliyorum' dedi.

Konuşmanın ardından başkan Badem ve Kadıoğlu ailesi birlikte açılış kurdelesi kesildi.Program katılımcılara ikramlarla devam etti.

Kadıoğlu Mekanikte, ince inşaat malzemeleri, yapı kimyasalları, doğal gaz sistemleri, ısıtma, soğutma sistemleri, seramik çeşitleri gibi ürünler bulunuyor.

 

Bakmadan Geçme