KADIOĞLU BETON, KÜÇÜK MENDERES HAVZASININ HİZMETİNDE

 İzmir&rsquode demir sektöründe 1990 yılında faaliyetine başlayıp, 1994 yılından itibaren çimento, hazır beton, alçı ürünleri, gaz...

 İzmir'de demir sektöründe 1990 yılında faaliyetine başlayıp, 1994 yılından itibaren çimento, hazır beton, alçı ürünleri, gaz beton, kum, çakıl, perlit, tuğla ürünlerinin seçkin markaların bayiliğini yapan Kadıoğlu Beton, hazır beton sektöründe Küçük Menderes havzasına hizmet verecek.

Ovakent yolunda daha önce Elsa Beton'a ait olan tesisleri satın alarak tamamen modernize eden Kadıoğlu Beton, önceki akşam Ahrandı Restoran'da sektör temsilcileri ve daire amirlerinin katılımıyla bir tanıtım gecesi düzenledi.

Gecede bir konuşma yapan Kadıoğlu Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadıoğlu, Ödemiş ve yöresine hizmet verecek olmanın sevinci ve heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.

Aylık 35 bin metreküp hazır betonla sektörün dev markası Batıçim'in en faal bayisi olduklarını anlatan Kadıoğlu, 'Batıçim güvencesi ve desteğiyle Ovakent yolundaki tesislerde Ödemiş ve yöresindeki inşaat sektörüne hizmet sunacağız. Sektörde tecrübeli ekibimizle uzun yıllar Ödemiş'te hizmet vermek istiyoruz' dedi.

Kadıoğlu, Ovakent yolundaki tesisleri tepeden tırnağa yenilediklerini ve çevre koruma adına önemli yatırımlarda bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme