KADIN KOOPERATİFİNDEN KADINA ŞİDDET EĞİTİMİ

ÖDEMİŞ KADIN KOOPERATİFİ ÜRETİMİN YANINDA EĞİTİME DE ÖNEM VERİYOR Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Kadın Kooperatifi Ödemişli...

ÖDEMİŞ KADIN KOOPERATİFİ ÜRETİMİN YANINDA EĞİTİME DE ÖNEM VERİYOR

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Kadın Kooperatifi Ödemişli kadınlara toplumsal cinsiyet ve kadına şiddet eğitimi düzenledi.

Ödemiş Kent Konseyi binasında Psikolog Gülay Çakar tarafın konuşmacı olarak katıldığı eğitimde kooperatif üyesi kadınlara eğitim verildi.

Ödemiş Kadın Kooperatifi yetkilileri kadının sosyal anlamda güçlenmelerini sağlamayı aynı zamanda toplumdaki  eşitsizlikle de mücadele ettiklerini belirttiler.

Kooperatif ortaklarından Ayşe Koldaş, 'Ödemiş Kadın Kooperatifi olarak kadınlarımıza yönelik sosyal çalışmalarımızda devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda da kadınlarımıza çeşitli eğitimler vermiştik. Bugünde toplumsal cinsiyet ve kadına şiddet konularını işledik. Psikolog Gülay Çakır arkadaşımıza katılımlarından dolayı emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda eğitimlerimize katılan arkadaşlarımızı da teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte eğitimlerimiz de üretimimiz de devam edecek' dedi.

Bakmadan Geçme