Kadın, hakkında aldırdığı uzaklaştırma kararına uymayan erkeği vurarak öldürdü

E.A., Aydın’ın Kuşadası ilçesinde arabasıyla ilerlerken, daha önce hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Mustafa Teksöğüt, iddiaya göre...

E.A., Aydın'ın Kuşadası ilçesinde arabasıyla ilerlerken, daha önce hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Mustafa Teksöğüt, iddiaya göre bir hafif ticari araçla yolunu kesti. E.A., uzaklaştırma kararına rağmen kendisini takip etmeye devam eden Teksöğüt'ü tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, saat 20.00 civarında Hacıfeyzullah Mahallesi'nde oldu. E.A., otomobille ilerlerken yolu, hakkında uzaklaştırma kararı aldırmış olmasına rağmen kendisini takip etmeye devam eden Mustafa Teksöğüt tarafından kesildi.

E.A., bir süre devam eden sözlü tartışmanın ardından önünü bir hafif ticari araçla kesen Teksöğüt'ü tabancayla 3 el ateş ederek öldürdü.

Olaya tanık olan vatandaşların polise ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunması ile bölgeye ekipler sevk edildi. Teksöğüt, ambulansla kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen öldü. E.A. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda Teksöğüt'ün de aracında bir silah bulundu.

haber merkezi

Bakmadan Geçme