Kabinenin 16 üyesi milletvekili oldu

  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Ankara 3. Bölge,Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ...

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Ankara 3. Bölge,Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şanlıurfa,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul 1. Bölge,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Eskişehir , Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Osmaniye, yeni dönemde Meclis'te girdi.

Bakan Kasapoğlu İzmir Milletvekili oldu

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu İzmir 1. Bölge,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Mersin, , Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Ordu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Bursa 2. Bölge, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Kahramanmaraş, Ticaret Bakanı Mehmet Muş Samsun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon milletvekili, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Mersin 'den milletvekili olarak meclis sıralarında yerini alacak.

İHA

Bakmadan Geçme