İZSU kavşağına ayna isteği

Ödemiş’te Saracoğlu Caddesi ile Dere Sokak’ın kesiştiği İZSU binasının hemen önünde bulunan dönel kavşak, ilçenin pek...

Ödemiş'te Saracoğlu Caddesi ile Dere Sokak'ın kesiştiği İZSU binasının hemen önünde bulunan dönel kavşak, ilçenin pek çok noktası gibi tehlike saçıyor. Sürücülerin çok sık kullandığı güzergahta görüş açısının sınırlı olmaması da bazı vatandaşları sıkıntıya düşürüyor. Özellikle cezaevi yönünden ve Ecenaz Düğün Salonu yönünden gelen araç sürücülerinin birbirini görmemesi, bu kavşakta ayna takılması ihtiyacını ortaya koyuyor.

Konuyla ilgili bir vatandaş, 'Burası Cezaevi Kavşağı'nın bulunduğu; Adnan Menderes Bulvarı'na, Süleyman Demirel Mahallesi ve Zeytinlik Mahallesi tarafına, aynı zamanda Saraçoğlu Caddesi'ne giden çok yönlü bir nokta. Burada herhangi bir trafik ışığı olmadığı için sürücüler birbirini beklemiyor. Özellikle cezaevi ve düğün salonu yönlerinden gelen araç sürücülerinin birbirini görmemesi, bu kavşakta ayna takılmasını mecbur kılıyor. Yetkilileri bu konuda göreve davet ediyorum' dedi.

Diğer yandan Dere Sokak ve diğer noktalardaki kırık aynaların da yenilenmesi istendi.

Büşra Boyar

Bakmadan Geçme