İzmir’in işadamları, bölgedeki yenilenebilir enerji yatırımları hakkında toplantı yaptı

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat ve Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Tahir Erdoğan,...

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat ve Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'ı ziyaret etti.

Söz konusu ziyaret Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın Twitter hesabından duyuruldu. Yapılan toplantıda Bergama ve Kuzey Ege'de, özellikle yenilenebilir enerji hakkında yapılan ve yapılabilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarda 'Bergama Ticaret Odası YK Başkanı Lütfi KOLAT ve Meclis Başkanı Tahir ERDOĞAN, YK Başkanımız Ender YORGANCILAR'ı ziyaret etti. Görüşmede Bergama ve Kuzey Ege Bölgesi'nde, başta yenilenebilir enerji olmak üzere gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.' dendi.

Görüşmenin sonunda Başkan Kolat, EBSO başkanı Yorgancılar'a, Bergama'nın sembolü olan bir parşömen kağıdı üzerine basılmış bir EBSO logosu hediye etti.

Bergama Ticaret Odası YK Başkanı Lütfi KOLAT ve Meclis Başkanı Tahir ERDOĞAN, YK Başkanımız Ender YORGANCILAR'ı ziyaret etti. pic.twitter.com/ty0xDB1K0X

— EBSO (@ebsoorgtr) August 2, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme