İZMİR'İN ÇATISI BOZDAĞ'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Yılın ilk karının geçen hafta düştüğü Bozdağ'da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. İzmir'in çatısı olarak...

Yılın ilk karının geçen hafta düştüğü Bozdağ'da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. İzmir'in çatısı olarak bilinen Bozdağ bu hafta sonuna da kar manzaralarıyla giriyor. Geçen hafta ilk karın yağmasıyla birlikte Ödemiş ve çevresinden özellikle de İzmir'den Bozdağ ve Gölcük yaylasına yoğun bir ziyaretçi akını yaşandı. Artarak devam eden kar yağışından dolayı bu hafta sonunun daha yoğun geçeceği tahmin ediliyor. Yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı Ödemiş Belediyesi karla mücadele ekipleri sürekli teyakkuz halinde.

Ödemiş Belediyesinden Sürücülere Uyarı

Bozdağlar ve Aydın Dağları'nda etkili olan ve hafta sonunda da sürmesi beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle Gölcük Yaylası ve Birgi-Bozdağ güzergahları ile diğer dağ yollarını kullanacak sürücülerin ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için yük ve yolcu taşıyan araçlarda mutlaka kış lastiği kullanmaları, otomobil gibi diğer tüm binek araçlarda da mutlaka zincir ve çeki halatı bulundurmaları gerekmektedir.

Sürücülerimizin Karayolları Genel Müdürlüğü ağında bulunan yollarda trafik kazası haricinde yol yardımına ihtiyaç duydukları durumlarda Alo 159 hattı üzerinden Karayolları ekiplerine ulaşabileceklerini önemle hatırlatırız.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme