İzmir’de yaşanan kanlı kazada bir anne hayatını kaybetti, bebeği ise yaralandı

Kaza, dün akşam saatlerinde Gaziemir Dokuz Eylül Mahallesi Akçay Caddesi üzerinde meydana geldi. Kamyonet sürücüsü, bir...

Kaza, dün akşam saatlerinde Gaziemir Dokuz Eylül Mahallesi Akçay Caddesi üzerinde meydana geldi. Kamyonet sürücüsü, bir büfeden yiyecek almak için sıradaki, iddia edilen yarış halinde olan otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek kamyonete çarpıyor. Bu çarpışmanın kullanıcılarına kamyonet, park halindeki bir başka araca çarparak yan yattı.

Kazada, sıkışan anne İnci Özparıltılı ve bebeği Ö.A.Ö. Hemen çevredekiler tarafından fark edildiği ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kamyonette sıkışan anne ve bebeği güvenli bir şekilde çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Ne yazık ki, anne İnci Özparıltılı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Yaralanan bebeği Ö.A.Ö.'nün ise tedavisi devam ediyor.

Kazada yer aldığı iddia edilen ve hafif yaralanan 35 ENG 73 plakalı otomobilin sürücüsü, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Diğer otomobilin sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve görgü tanıklarının ifadeleri ile güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme