İzmir’de trafik kazası ölümlü bitti

İzmir’in Aliağa ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de...

İzmir'in Aliağa ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Aliağa ilçesi Kuzey Ege Otoyolu'nda yaşandı. İzmir'den Çanakkale istikametine seyretmekte olan M.A. idaresinde otomobil, sol şeritten sağ şeritte geçmek isterken; aynı istikamete seyir halinde olan H.K. hakimiyetindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, H.K.'nin kullandığı arabada yolcu konumunda bulunan Edebi Yöndemli, araçtan fırlayarak tahliye kanalına düştü.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde araçtan fırlayan Yöndemli'nin ve aynı araçta yolcu konumunda bulunan Ender Yöndemli'nin hayatını kaybettiğini belirlendi.

Araç sürücüsü H.K.'nin ve yine aynı araçta yolcu konumunda bulunan B.S. ise ağır şekilde yaralanırken, yaralılar ambulans ile Aliağa Devlet Hastanesi ve Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan kaza sonrası olay yerinden kaçan M.A., jandarma ekiplerine yakalandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme