İzmir’de Gazi Bulvarı yenilendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir’deki trafik sorununu çözmek, yoğunluğu azaltarak ulaşımı kolaylaştırmak için adımlar atmaya devam ediyor....

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'deki trafik sorununu çözmek, yoğunluğu azaltarak ulaşımı kolaylaştırmak için adımlar atmaya devam ediyor.

İzmir'in merkezinde bulunan ve günün her saati trafik yoğunluğu bulunan Gazi Bulvarı'nda düzenlemeler yapıldı. Belediye'nin Fen İşleri Daire Başkanlığı bulvara asfalt serdi, bölgedeki yol ve yaya geçitleri çizgileri yeniden çizildi.

Mevcut yaya geçitleri yenileniyor, yeni yaya geçitleri ve levhalar ekleniyor

Bulvarın yanı sıra 1364. Sokak ve civarı, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önünde bulunan iki yaya geçidi, 1362. Sokak'taki 2 yaya geçidi, Gazi Bulvarı ile Şair Eşref Bulvarı'ndaki 4 yaya geçidi yeniden boyandı. Ayrıca 322 yaya geçidi, 29 yükseltilmiş yaya geçidi, 94 kasis, 21 hız tarama, 101 tek ok, 14 çift ok çalışması tamamlandı. 6286 levhanın ise montajı tamamlandı. Montajı tamamlanan levhalar içerisinde 151 ayna, 37 alüminyum yol butonu, 2494 yol dikmesi, 16 çarpışma tankı, 11 körük, 5 teleskopik direk de bulunuyor.

Ekipler, Konak Alt Geçidi ve Fevzipaşa Bulvarı üzerinden Basmane'ye kadar uzanan yol üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme