İzmir yine 'dostlukta' zirveye yerleşti. Üniversiteli dostu büyükşehirler listesinde 1. Sırada yer aldı.

Kamu Teknoloji Platformu tarafından hazırlanan 'Üniversiteli Dostu Büyükşehir Belediyeleri' raporu açıklandı. Türkiye'deki büyükşehir belediyelerinin üniversite öğrencilerine...

Kamu Teknoloji Platformu tarafından hazırlanan 'Üniversiteli Dostu Büyükşehir Belediyeleri' raporu açıklandı. Türkiye'deki büyükşehir belediyelerinin üniversite öğrencilerine sunduğu hizmetler ve olanaklar ile gençlerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların değerlendirildiği araştırmada İzmir Büyükşehir Belediyesi birinci sırayı aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kamu Teknoloji Platformu tarafından hazırlanan 'Üniversiteli Dostu Büyükşehir Belediyeleri' raporunda birinci sırayı aldı. Çalışmada yaklaşan üniversite tercihleri öncesinde, gençlerin karar vermelerini etkileyen konular bir arada değerlendirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eğitim ve öğretim alanında üniversite öğrencilerine özellikle pandemi gibi olağanüstü haller ve tercih dönemlerinde sunulan hizmetler için ortaya koyduğu vizyonla atılan adımlar başarıyı getirdi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme