İzmir Çiğli’de Polisin müdahale ettiği konvoyun, polisin olduğu iddia edildi

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Ataşehir Organize Sanayi Girişi’nde düğün konvoyu trafiği ciddi şekilde tehlikeye sokunca, polis ekipleri...

İzmir'in Çiğli ilçesinde, Ataşehir Organize Sanayi Girişi'nde düğün konvoyu trafiği ciddi şekilde tehlikeye sokunca, polis ekipleri hızla müdahale etti. Yaşanan olayda konvoyun yarattığı trafik büyük bir risk oluşturdu.

Olay, Çiğli ilçesinde bulunan Ataşehir Organize Sanayi Girişi'nde meydana geldi. Düğün konvoyu, yolları kapatma, tehlikeli hareketler yapma ve trafik kurallarını ihlal etme gibi nedenlerle trafik akışını aksattı. Konvoyun neden olduğu tehlikeli durumlar çevredeki sürücüler ve yayalar için büyük bir risk oluşturdu.

Polis ekipleri, konvoyun trafiği tehlikeye düşürmesi üzerine derhal müdahale etti. Ekipler, düğün konvoyunu durdurarak trafik akışını normale döndürmeye çalıştı. Trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan müdahalede, polisler sürücülere ve konvoy katılımcılarına uyarılarda bulundu.

Ancak iddialar tamamen farklı. İlgili görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çok sayıda kullanıcı olayın aslının farklı olduğunu iddia etti.

Sosyal medya kullanıcılarının iddialarına göre düğün sahibi bir emniyet mensubuydu. Yolu kesen araç ise arkadaşına aitti. Trafiği tehlikeye attığı söylenen konvoyun önü kesilmemiş, aslında konvoyda bir tebrik sergilenmişti.

Öte yandan konuyu esprili bir dil ile ele alan vatandaşlar da oldu. Konvoyun önümnü kesen trafik polisinin zarf alıp önlerinden çekildiği esprisi yapıldı.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme