İZMİR CHPDE KÜÇÜK MENDERES KONGRELERİ TAMAM

CHP&rsquonin Küçük Menderes havzasındaki ilçe kongresi maratonu cumartesi günü Selçuk dün de Beydağ kongreleri ile tamamlandı....

CHP'nin Küçük Menderes havzasındaki ilçe kongresi maratonu cumartesi günü Selçuk dün de Beydağ kongreleri ile tamamlandı. Beydağ CHP'de tek listeyle yapılan kongrede Feridun Yılmazlar güven tazeledi. Selçuk'ta kongre çarşaf listeyle gerçekleştirildi.

CHP Selçuk İlçe Kongresi cumartesi günü büyük heyecana sahne oldu. Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonunda gerçekleşen kongreye CHP İl Başkanı Bedri Serter, çevre ilçelerden gelen parti yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı.

SELÇUK'TA EN UZUN KONGRE SÜRECİ YAŞANDI

Parti içi demokrasiyi ilk kez çarşaf liste ile seçime giderek İzmir ve tüm Türkiye´ye gösteren CHP Selçuk İlçe Örgütünde iki aday yaptığı konuşmalarında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çarşaf liste ile bu güne kadar en uzun kongreyi yaşayan CHP Selçuk İlçe Örgütünde demokrasi işledi. Saat 12.00'DA başlayan ve gece saat 00.30´da sona eren kongrede mevcut ilçe Başkanı Hasan Uysal galip çıktı.

135 delegenin oy kullandığı kongrede Hasan Uysal 73, ADD Selçuk İlçe Başkanı Tuncay Kireç 52 oy aldı. Yönetim ve İl Delege üyelerinin çarşaf listeyle yapıldığı seçimlerde CHP´nin yeni Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Nevruze Gültekin, Eyüp Kılıç, İbrahim Ahmetçik, İpek Arkman, Merve Çalışkan, Ayten Özazman, Zuhal Gülümser Uygur, Mediha Fiçör, Sertan Şaban Topalan, Osman Yelken, Berat Hamdi Candemir, Abdullah Yıldız.

 

BEYDAĞ CHP, DÜN SANDIĞA GİTTİ

Beydağ Belediye Şehir Salonu'nda düzenlenen kongrede Burak Oğuz başkanlığındaki divan kurulu Mehmet Kiremitçi ve Nevin Certel'den oluşurken kongreye Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, çevre ilçelerin CHP İlçe Başkanları, belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

Tek listeyle gidilen olağan ilçe kongresinde 67 delegeden 46'sı oy kullandı. 45 geçerli oy ile mevcut ilçe başkanı Feridun Yılmazlar güven tazeledi. Yılmazlar'ın yönetim kurulunda Ruhi Selek, Murat Kırcan, Bülent Yaşar, Mehmet Ovalı, Sevgi Yıldız, Nurten Irmak, Mustafa Kaz, Tahir Yaşar ve Nusret Üncü yer aldı.

Yılmazlar, Beydağ CHP İlçe Kongresi'nin demokratik bir ortamda, birlik-beraberlik içerisinde geçtiğini belirterek, yeni dönemde ilçe yönetimiyle birlikte CHP'nin 2019'da yereldeki iktidarını koruyarak yurt genelinde iktidara gelmesi için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Yılmazlar, kongreye katılan partililere ve ilçe dışından gelen konuklara da teşekkür etti.

Başar Uçar / Nilüfer Silay


 

 

Bakmadan Geçme