İzmir Çeşme’de Kaybolan Sınıf Öğretmeni Ebru Selçuk’tan 20 Gündür Haber Alınamıyor

Çeşme ilçesine bağlı Çiftlikköy’de oturan sınıf öğretmeni Ebru Selçuk’un bipolar bozukluğu olduğu ve 15 Haziran’da emeklilik...

Çeşme ilçesine bağlı Çiftlikköy'de oturan sınıf öğretmeni Ebru Selçuk'un bipolar bozukluğu olduğu ve 15 Haziran'da emeklilik dilekçesi verdiği biliniyor. Ancak 17 Temmuz'da evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Babası Aydın Selçuk, durumu fark edince polise kayıp başvurusunda bulundu.

Polis ekipleri, kayıp öğretmenin izini sürmek için çalışmalara başladı. Yapılan incelemede, Selçuk'un en son 35 NDE 92 plakalı otomobiliyle İzmir-Çeşme Otoyolu'nda Alaçatı gişelerinden geçtiği tespit edildi. Daha sonra ise otomobilin Adnan Menderes Havalimanı'na park edildiği belirlendi. Bu süreçte otomobile 18 kez park cezası kesilmişti.

Aydın Selçuk, kızının son zamanlarda dengesiz davranışlar sergilediğini, dünya lideri olduğunu ve özel uçağı olduğunu iddia ettiğini söyledi. Belirli aralıklarla tatile gitmek istediğini ifade eden Ebru Selçuk'tan tam 20 gündür haber alamayan baba, endişeli ve perişan olduklarını dile getirdi. Selçuk'un yurt dışına çıkma ihtimali de bulunduğu çünkü pasaportu olduğunu belirtti.

Aydın Selçuk, kızının güvenliğinden ve sağlığından endişe duyduğunu ve gören ya da yerini bilen herhangi bir kişinin en yakın güvenlik güçlerine bildirmesi çağrısında bulundu.

Kayıp öğretmen Ebru Selçuk'un bulunması için çalışmalar sürerken, ailesi ve yakınları kaygılı bekleyişlerini sürdürüyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme