İZMİR BÜYÜKŞEHİRDEN ÜÇ İLÇEDE DERELERE NEŞTER

Gölcük&rsquote istinat duvarı ve köprü İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Dereler Müdürlüğü Ödemiş, Kiraz ve Beydağ&rsquoda bulunan...

Gölcük'te istinat duvarı ve köprü

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Dereler Müdürlüğü Ödemiş, Kiraz ve Beydağ'da bulunan tüm dereleri kış mevsimine hazırlıyor.

3 ilçenin tüm mahallelerinde bulunan birçok derenin temizliğini yapan İZSU Dereler Müdürlüğü Ödemiş'in Gölcük Mahallesinde bulunan Genev Çayı'nda da istinat duvarı, istinat kulakları ve köprü inşa etti. Konu ile ilgili olarak bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Cumhur Şener şunları ifade etti:

'İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Dereler Müdürlüğümüz tarafından Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerimizde bulunan hemen hemen tüm derelerimizin temizlik çalışmaları yapıldı. Ödemiş ilçemizde de bu çalışmalar sürerken Gölcük Mahallemizde bulunan Genev çayında istinat duvarı, istinat kulakları ve köprü ihtiyaçlarını da Dereler Müdürlüğümüzün katkıları ile kısa sürede tamamlamış olduk.

 

'YENİ YILDADA ÇALIŞMALAR SÜRECEK'

Mahallede yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır kanayan yarası çözümlenmiş oldu. Bundan sonra çay daha güçlü devirli aktığında mahalle halkı herhangi bir endişeye kapılmadan yaşamını sürdürecek. 2016 yılı içerisinde de bu çalışmalar devam edecek.

 

'30 YILDIR YAPILAMIYORDU'

Gölcük Mahalle Muhtarı Ferit Aynalı da '30 yıldır her seçim döneminde söz verilip ama bir türlü yapılamayan Genev Çayı istinat duvarları ve köprüsü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Bundan sonra vatandaşımız en azından endişesiz bir şekilde yaşamını sürdürecek. Allah afat vermesin. Emeği geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU birimlerine ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Koordinasyon Merkezine mahalle halkım adına teşekkür ediyorum'  dedi.

 

Bakmadan Geçme