İzmir Buca’da Silahlı Kavga Sonucu Bir Kişi Öldü, Şüpheliler Aranıyor

İzmir’in Buca ilçesinde yaşanan bir kavga sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Olay, 16 Ağustos 2023 tarihinde...

İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan bir kavga sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Olay, 16 Ağustos 2023 tarihinde akşam saatlerinde Mustafa Kemal Mahallesi 697/19 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Doğucan Yılmaz (23), AD (20) ve MA (25) isimli şahıslar arasında sokakta başlayan bir tartışma giderek şiddetlendi. Tartışmanın ilerlemesiyle AD, beraberinde bulunan tabancayla Yılmaz'a ateş açtı.

Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirildi. Olay yerine hızla gelen polis ve sağlık ekipleri, tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Yılmaz, ağır yaralı olarak Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Yılmaz kırtarılamadı. Otopsi sonucu Yılmaz'ın koltuğunun altından vurulduğu ortaya çıktı.

Olayın ardından kaçan AD ve MA isimli şüphelileri yakalamak için polis ekipleri geniş bir çalışma başlattı. Şüphelilerin yakalanması için araştırmalar sürüyor.

Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor. Polis ekipleri, olayın sebebi hakkında bilinmezi aydınlatmak için çalışmaları  sürdürüyor. 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme