İYİ Parti İzmir sandık başında

Türkiye'de yapılacak olan 14 Mayıs Genel Seçimlerinin netlik kazanmasının ardından siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Siyasi...

Türkiye'de yapılacak olan 14 Mayıs Genel Seçimlerinin netlik kazanmasının ardından siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Siyasi partilerde milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunda bulunan partililer temayül yoklamasına gidiyor. Bugün İYİ Parti İzmir İl teşkilat üyelerinin katılımıyla düzenlenecek olan temayül yoklamasında 66 milletvekili adayı bulunan İYİ Parti'de 64 aday için oy kullanacak.

Alınan bilgilere göre, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ve İzmir'den aday adayı olan İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanımız Ümit Özlale gerçekleştirilecek temayül yoklamasında yer almayacak.

Delegelerin listede yer alan 64 isim arasından en az 7 en çok 14 isim yazabileceği yoklamada,  1'nci Bölge'de Kültürpark içerisinde yer alan Celal Atik Spor Salonu'nda, 2'nci Bölge'de ise Bayraklı Havuz Düğün Salonu, Ödemiş ve Bergama'da oylarını kullanılacak.

Bakmadan Geçme