İSTANBULDAKİ ÖDEMİŞLİ EFELER KAHVALTIDA BULUŞTU

İstanbul´da yaşayan Ödemişlilerin sosyal medyada kurduğu ´İstanbul´daki Ödemişli Efeler Kulübü´ üyeleri Maçka Parkı´ndaki pazar kahvaltısında buluştu....

İstanbul´da yaşayan Ödemişlilerin sosyal medyada kurduğu ´İstanbul´daki Ödemişli Efeler Kulübü´ üyeleri Maçka Parkı´ndaki pazar kahvaltısında buluştu.

Ela Maçka Restoranında VEGAUTO,  Gökkuşağı Petrol, 2D Yapı ve Telmar İletişim Hizmetleri sponsorluğunda düzenlenen kahvaltıda İstanbul´da yaşayan Ödemişliler tanışma ve kaynaşma olanağı buldu. Çok sayıda davetlinin katıldığı organizasyonda zeybeklerin gösterisi beğeni topladı.

Grubun kurucusu Ödemişli işadamı Hilmi Alpdoğan, ´İstanbul gibi yoğun ve stresli bir şehirde hemşerilerimizi en kolay şekilde sosyal medya üzerinde bir araya getirebileceğimizi düşünerek kurduğumuz platformumuzun üye sayısı her geçen gün artıyor.

Ödemiş´ten ve hemşerilerinden kopmayan üyelerimiz için geçtiğimiz aylarda da çeşitli organizasyonlar düzenlemiştik. Bu yıl da Bahar Mevsimi´nin güzelliğini Maçka Parkı´nda yaşayarak yeni üyelerimizin diğer üyelerimizle tanışmasını, kaynaşmasını sağlamaya çalıştık. Öğrencilerimizin ilgisi ayrıca sevindirici.

Özellikle Ödemişli öğrencilerimiz başta olmak üzere her bir hemşerimizin yanında olmaya elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İstanbul´daki Ödemişli Efeler Kulübü´nün geniş bir aile olarak görüyoruz. Sosyal medyada giderek büyüyen bu aileyi sık sık bir araya getirerek dayanışmayı güçlendirmeye gayret gösteriyoruz. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz´ dedi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme