İstanbul’da dondurucudan çıkan parçalanmış ceset, gazetecinin oğluna ait çıktı

Milli Gazete’de yazan gazeteci Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar(19), geçtiğimiz hafta kimliği belirsiz kişiler tarafından...

Milli Gazete'de yazan gazeteci Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar(19), geçtiğimiz hafta kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılmış, aile ise durumu polise bildirmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Gasp Büro Amirliği kaçırılma olayının ardından soruşturma başlatmıştı. Tespit edilen suçlu, dün sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı.

'Baskınlar geç sonuç verdi'

Yakalanan şüphelinin verdiği adreslere baskınlar düzenlenmiş, Bayrampaşa'daki bir evde, bir dondurucunun içerisinden parçalanmış bir ceset çıkmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu cesedin bir erkeğe ait olduğu belirlenmişti.

Parçalanmış cesedin, Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar'a ait olduğu anlaşıldı.

Kaçırıldıktan bir süre sonra öldürülmüş

Cesedin bulunduğu evde yapılan araştırmalar sonucu Kasadar'ın, kaçırıldıktan kısa süre sonra öldürüldüğü, parçalanarak dondurucuya konduğu anlaşıldı. Kasadar'ın kesin ölüm sebebinin ve zamanının belirlenmesi için ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Suçlu, ailenin eski çalışanı

Gasp Büro Amirliği tarafından sorgulanan şüphelinin, ailenin eski bir çalışanı olduğu belirlendi. Sorgulamalarda şüphelinin tutarsız ifadeler ve dengesiz hareketler sergilediği de söyleniyor. Şüpheli, Perşembe günü adliyeye sevk edilecek.

Cinayeti fidyeciler işlemiş

Cinayetin ardından Milli Gazete'nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada cinayetin, Kasadar'ı fidye için kaçıran kişiler tarafından işlendiğini söyledi. Kurdaş'in verdiği bilgilere göre katil, cinayeti itiraf etti.

haber merkezi

Bakmadan Geçme